Οι δηλώσεις του Μάρτινς Ζίμπαρτς, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο ΣΕΦ επί της Δάφνης Αγίου Δημητρίου.

Ολυμπιακός: Στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος, μετά από δύο εβδομάδες (6/2), επιστρέφει η ομάδα μπάσκετ Γυναικών των «ερυθρόλευκων».

Τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν την Δάφνη Αγίου Δημητρίου, την οποία υποδέχονται το Σάββατο (19/2) στις 15:00 (OSFP TV) στην αίθουσα 5 του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, για τη 13η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα κόντρα στην ομάδα του Αγίου Δημητρίου και να κάνουν το «εννιά στα εννιά» στο πρωτάθλημα.

Δείτε τις δηλώσεις του Μάρτινς Ζίμπαρτς: 

«Το ματς αυτό είναι το τελευταίο μας πριν από τον προημιτελικό αγώνα με την Μπουρζ, για την Ευρώπη. Πρέπει να βρούμε ξανά ρυθμό και να έχουμε καλύτερη ροή αγώνα από το τελευταίο μας παιχνίδι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24