Τέλος έλαβε σήμερα η άδεια που είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκίνησαν τις προπονήσεις ενόψει ΑΕΚ.

Τέρμα οι χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους παίκτες του Ολυμπιακού, αφού την Δευτέρα (28/12) επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά από μια εβδομάδα αρχίζοντας προετοιμασία όχι μόνο για το ματς με την ΑΕΚ, αλλά και για ολόκληρο τον αγωνιστικό γολγοθά του επόμενου διμήνου με 18 ματς σε 58 ημέρες!

Να σημειωθεί ότι χθες εννέα ποδοσφαιριστές της ομάδας γυμνάστηκαν χθες υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μουρίκη, με τους Ματιέ Βαλμπουενά και Μοχάμεντ Ντρέγκερ να δείχνουν καλά και αναμένεται να συμμετέχουν εκτός απρόοπτου κόντρα στο σύνολο του Μανόλο Χιμένεθ. Οι υπόλοιποι επτά που πήγαν στο Ρέντη είναι οι Γιαν Εμβιλά, Ούγκο Κάιπερς, Μάριος Βρουσάι, Μπρούμα, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Ογκμουντουρ Κρίστινσον και Βασίλης Σουρλής.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24