Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Οθέλο Χάντερ, έστειλε τα δικά του συγχαρητήρια για την πρόκριση στο Final Four!

Ο Οθέλο Χάντερ αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό τη διετία 2014-2016 και δεν θα μπορούσε να μη συγχαρεί τον Θρύλο για τη νέα μεγάλη επιτυχία με την πρόκριση σε ένα ακόμα Final Four!

«Θέλω να πω συγχαρητήρια στην οικογένειά μου στον Ολυμπιακό, που επέστρεψε στο Final Four. Συγγνώμη που δεν είδα το παιχνίδι ζωντανά, όμως το παρακολούθησα αργότερα. Πάμε κόκκινοι».

Δείτε την ανάρτηση του Οθέλο Χάντερ:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24