Απίστευτες ομοιότητες παρουσιάζουν οι ποδοσφαιρικές ιστορίες του Κώστα Τσιμίκα και του Μάριου Βρουσάι, προϊόντων της ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Κοινή πορεία στον Ολυμπιακό φαίνεται πως έχουν χαράξει Μάριος Βρουσάι και Κώστας Τσιμίκας, καθώς η ποδοσφαιρική τους καριέρα έως τώρα παρουσιάζει αρκετές ομοιότητες.

Πρώτα απ΄όλα και οι δυο έχουν βγει από τις ακαδημίες των ερυθρόλευκων, ο Τσιμίκας πιο πρώτα λόγω ηλικίας κάνοντας το ντεμπούτο του σε μια αναμέτρηση με την Καλλονή το 2015 επί Μάρκο Σίλβα, ενώ ο Βρουσάι έκανε το ιδανικότερο ντεμπούτο που θα μπορούσε να κάνει ένας νεαρός παίκτης, καθώς σκόραρε σε ένα ματς με την Κέρκυρα το 2018.

Από εκεί και πέρα και οι δυο ποδοσφαιριστές ψήθηκαν στο ευρωπαϊκό επίπεδο στην Βίλεμ, με την διαφορά ότι ο Τσίμι έπαιξε και στην Έσμπιεργκ, ενώ και οι δυο αναδείχθηκαν στην ενδεκάδα του Θρύλου επί Πέδρο Μαρτίνς, κάτι που δείχνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός εμπιστεύεται πολύ τους παίκτες των σχολών των Πειραιωτών.

Ο Τσιμίκας πλέον παίζει στην Λίβερπουλ και ποιος ξέρει, μια μέρα και ο Βρουσάι εφόσον καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, να παίξει και εκείνος σε κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24