Ένας αγώνας, μία ιστορία αυτός ανάμεσα στους Βετεράνους του Ολυμπιακού και της Προοδευτικής τη Μεγάλη Παρασκευή.

Μία ακόμη Μεγάλη Παρασκευή όπου οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού μαζί με τους αντίστοιχους της Προοδευτικής έγραψαν τη δική τους ιστορία. Για 54η φορά οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πραγματοποιώντας τον αγώνα θεσμό, τον αγώνα με την τεράστια ιστορία σε επίπεδο Βετεράνων, αυτόν ανάμεσα σε Βραδυποριακό (Βετεράνοι Ολυμπιακού) και Ταλαιπωριακό (Βετεράνοι Προοδευτικής).

Από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής οι δύο ομάδες βρέθηκαν στο γήπεδο της Νίκαιας (γήπεδο Προοδευτικής) και έδωσαν συνέχεια σε ένα παιχνίδι με μεγάλο παρελθόν, «παρών» και μέλλον. Μία αναμέτρηση η οποία έχει ξεκινήσει από το 1961 και φέτος επέστρεψε μετά την πανδημία και μέτρα που είχαν παρθεί για τον κορονοϊό.

Αρκετός κόσμος στο γήπεδο της Προοδευτικής είχε την ευκαιρία να δει από κοντά μεγάλες μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού, με τις δύο ομάδες αρχικά να πραγματοποιούν διάφορες βραβεύσεις.

Ο σύνδεσμος Βετεράνων της Προοδευτικής βράβευσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον διευθυντή ΕΚΕ της ΠΑΕ κ. Νίκο Γαβαλά να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα και να μεταφέρει τις ευχαριστίες και τις ευχές του ηγέτη του συλλόγου για Καλό Πάσχα με υγεία σε όλο τον κόσμο.

Παράλληλα, οι Βετεράνοι της Προοδευτικής βράβευσαν τον σύνδεσμο Βετεράνων του Ολυμπιακού όπως και τους Δαρίβα, Γκαϊτατζή, Φρονιμίδη, Τζανετουλάκο, Κελεσίδη, Καραβίτη, αλλά και τον Λάμπρο Τσεπεράκη εκ των ιδρυτών του θεσμού και οι «ερυθρόλευκοι» αντίστοιχα βράβευσαν τους Βετεράνους της Προοδευτικής.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3. Από πλευράς Ολυμπιακού τα γκολ σημείωσαν οι Λύγκος (2), Σιδέρης, ενώ από την Προοδευτική οι Τσακαβέλης (2), Τζαβάρης.

Για τον Βραδυποριακό (Βετεράνοι Ολυμπιακού) με προπονητή τον Χρ. Καλτσά έπαιξαν οι Ασπρογέρακας, Συρίγος, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Τσιαντάκης, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος, Καλύκας, Καλαμάρας, Λύγκος, Καλύβας, Γεωργουδάκης, Γλύκας, Κοττάκης, Σ. Μίχος, Μπενετάτος, Κοτίτσας, Παπασωτηρίου, Ρούσσος, Βέλλιος, Βασιλειάδης, Μαντάζης, Κ. Καλτσάς. Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Γκαϊτατζής, Κελεσίδης, Αγγελής, Φρονιμίδης, Τζανετουλάκος, Λάλας, Π. Ξανθόπουλος, Δαμιανίδης, Σταμάτης, Νικητέας, Κασελίνης, Καλούδης, Παναούσης, Ν. Κριμιτζάς, Καραβίτης, Γαϊτανάρος, Ασβεστάς, Μουκέας, Σορώτος, Β. Συρίγος, όπως και ο Γιώργος Πλέσσας από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24