Ο Θοδωρής Βλάχος μίλησε για την πρεμιέρα με την Ντιναμό Τιφλίδας αλλά και για το μέλλον του Ολυμπιακού στο LEN Champions League.

Λίγη ώρα μετά από τη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας στην πρεμιέρα του LEN Champions League o προπονητής του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος μίλησε, για την επόμενη ημέρα και για τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωση του Θοδωρή Βλάχου:

«Μπορούμε να κρατήσουμε σήμερα την άνετη νίκη μας, απέναντι ίσως της πιο αδύναμης ομάδας του ομίλου μας. Παίξαμε ξανά μπροστά στον κόσμο μας. Η παρουσία του ήταν καταλυτική και θέλουμε αυτή την ατμόσφαιρα.

Από την αρχή κυριαρχήσαμε σε άμυνα και επίθεση, ίσως τα εννέα γκολ που δεχθήκαμε να είναι αρκετά, αλλά όταν ανοίγει αρκετά το σκορ, νομίζω πως και οι δύο άμυνες χαλαρώνουν. Προχωράμε παρακάτω και κοιτάμε τον επόμενο αντίπαλο. Παιχνίδι με παιχνίδι πρέπει να κοιτάμε σε αυτόν τον όμιλο που είμαστε και όχι πιο κάτω».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24