Οι δηλώσεις του Θοδωρή Βλάχου για το ματς με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη!

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού τόνισε χαρακτηριστικά μετά το ματς:

«Με ένα καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε με 3-1. Είχαμε ένα χαμένο πέναλτι στο 3-1 και αμέσως βγάλαμε πολύ νευρικότητα. Πολύ νευρικότητα και στα μαρκαρίσματα και στα τελειώματα των φάσεων στον παίκτη παραπάνω, κάτι που δεν δικαιολογείται από παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου.

Πρέπει να ηρεμήσουμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Βουλιαγμένη με δέκα γκολ διαφορά. Δεν είναι έτσι, είναι τελικός και πρέπει να σεβόμαστε το θεσμό. Κάποια στιγμή θα γινόταν, έγινε τώρα, κάναμε μια ήττα. Δεν φοβάμαι κάτι για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Θα αντιδράσουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι μια ήττα που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια και θα μας αφυπνίσει».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24