Δείτε όσα είπε ο Τόμας Βατσλίκ...

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την ψυχολογία του στη διαδικασία των πέναλτι: «Ήμουν ήρεμος και συγκεντρωμένος. Ήξερα τα χτυπήματα των αντιπάλων. Ήμουν σίγουρος. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέρανε να προκριθούμε. Είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι έχουμε εξασφαλίσει τους ομίλους. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή συνέχεια».

Για το αν αυτή η πρόκριση ήταν απόδειξη του μετάλλου του Ολυμπιακού: «Πραγματικά ήταν πολλές οι απουσίες και οι τραυματισμοί. Δεν θυμάμαι πόσοι έλειψαν την τελευταία στιγμή. Αλλά το θέλαμε πολύ και κάναμε ένα καλό ματς. Δύο φορές πήραμε προβάδισμα, αλλά δεχθήκαμε την ισοφάριση. Στην παράταση υπήρχαν νεύρα, ήταν μια δύσκολη πρόκριση, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας ενόψει της συνέχειας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24