Ο Τόμας Βατσλίκ μίλησε για την επίμαχη φάση που είχε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο...

Στο χθεσινό (24/9) Τσεχία-Πορτογαλία, για το Nations League, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, τραυμάτισε άθελα του τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού σε μια «άτσαλη» έξοδο, τον χτύπησε στη μύτη.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου, σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση, ελπίζω να μην έσπασε τελικά τη μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι, τελικά, που έβγαλε όλο το παιχνίδι (σ.σ. ο Ρονάλντο). Μετά το τέλος του ματς, μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε, ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24