Θέση βασικού διεκδικεί ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ ο Αχμέντ Χασάν θα είναι έτοιμος να παίξει σε περίπου δέκα μέρες.

Θέση βασικού διεκδικεί ο Όλεγκ Ρέμπτσιουκ στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 1, με τον Μολδαβό μπακ να θυμίζουμε ότι έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αχμέντ Χασάν από την πλευρά του ανεβάζει συνεχώς ρυθμό στις προπονήσεις και η μεγάλη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση εκτιμάται να γίνει σε περίπου δέκα μέρες, συγκεκριμένα στις 17 ή στις 19 Ιανουαρίου.

ΑΕΚ: «Χαιρετάει» ο Αλμέιδα;
ΑΕΚ: «Χαιρετάει» ο Αλμέιδα;

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24