Η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Βάσω Πλευρίτου, μίλησε για το τρεμπλ που κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Δείτε αναλυτικά τα όσα δήλωσε.

Ο Ολυμπιακός, το απόγευμα της Κυριακής, επισφράγισε μια μαγική χρονιά, καθώς κατέκτησε και το πρωτάθλημα. Με αυτόν τον τρόπο έκανε το τρεμπλ, κατακτώντας επίσης το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και το Πρωτάθλημα Ευρώπης.

Διαβάστε τι δηλώσαν οι πρωταγωνιστές της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επίτευξη του ιστορικού πρώτου τρεμπλ στην Ελληνική Γυναικεία Υδατοσφαίριση!

Η Βάσω Πλευρίτου είπε τα εξής: 

«Είμαι στα 23 μου χρόνια και έχω κατακτήσει όλους τους τίτλους που θα μπορούσα σε μια ομάδα. Τι άλλο να πω: νιώθω πανευτυχής, νοιώθω συγκινημένη, είμαι πολύ χαρούμενη, μπράβο σε όλα τα κορίτσια, στους προπονητές μας, στη διοίκηση και μακάρι να είχαμε εδώ δίπλα τον κόσμο μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24