Αυτά είπε η Βάσω Πλευρίτου, ενόψει της αναμέτρησης του ευρωπαϊκού Super Cup, με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι.

Ενόψει του μεγάλου τελικού του ευρωπαϊκού Super Cup, με αντίπαλο την Κίνεφ Κίρισι που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (18/12) στις 18:30 στο Παπαστράτειο και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ONE CHANNEL, η Βάσω Πλευρίτου δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

 «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε καιρό καθώς είναι ο πρώτος στόχος που έχουμε θέσει για αυτήν την χρόνια. Θα είναι αρκετά δυνατό παιχνίδι ωστόσο είμαστε προετοιμασμένες να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε μια γεμάτη πισίνα και να ζήσουμε μοναδικές στιγμές με τον κόσμο να είναι δίπλα μας».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24