UEFA Ranking - Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία στην Αμβέρσα να μαζέψει κι άλλους βαθμούς για το δικό του UEFA Ranking, αλλά παρέμεινε στην 37η θέση.

UEFA Ranking – Η κατάσταση έχει αρχίσει και ζορίζει. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 37η θέση με 41.000 βαθμούς, βλέποντας την Άιντραχτ να ξεφεύγει (33η, 47.000) και να έχει από πάνω του τις Ντιναμό Κιέβου (36η, 44.000), τον Ερυθρό Αστέρα (35ο, 44.000) και την Ζενίτ (34η, 46.000).

Για κάποιους μπορεί να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία όλα αυτά τα νούμερα. Πιστέψτε μας, όμως, ότι κάθε βαθμός είναι χρυσάφι για τον Ολυμπιακό, ξέχωρα από τους βαθμούς που δίνει στην Ελλάδα. Και σε προσωπικό επίπεδο, οι Πειραιώτες δεν πρέπει να πετούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάζονται για να συλλέγουν βαθμούς.

Ψηλότερα από τους πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται στη βαθμολογία ομάδες, που αναμένεται να κατακτήσουν τα πρωταθλήματα στη χώρα τους και να βρεθούν στα προκριματικά του Champions League.

Αν τελείωναν τώρα τα πρωταθλήματα, ο Ολυμπιακός σίγουρα θα ήταν στο γκρουπ των ισχυρών και στα πλέι οφ. Όμως, ποιος μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα γυρίσει τούμπα την κατάσταση ο Ερυθρός Αστέρας στην Σερβία ή η Βασιλεία στην Ελβετία;

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24