Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο, για την ιστορική πρόκριση που έδωσε εχθές στην ομάδα του.

Ο Τζολάκης αποτελεί αδιαμφισβήτητα το πρόσωπο της χθεσινής βραδιάς για τον Ολυμπιακό, καθώς ήταν ο ήρωας των πέναλντι, που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα του στους ημιτελικούς του Europa Conference League.

Εκτός από ολόκληρη την Ευρώπη που τρέλανε ο 21 χρόνος γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», εκθειάστηκε και από τους παίκτες του Ολυμπιακού, τόσο τους συμπαίκτες του, όσο και παλιούς παίκτες του θρύλου.

Ο Φορτούνης τον χαρακτήρισε «χταπόδι», ο Μίτσελ τού έγραψε «special goalkeeper one», ο Τοροσίδης έδωσε τα «μπράβο» του, ενώ Ομάρ Ελαμπντελαουί, Χασάν Κούκα άφησαν καρδούλες και φωτιές.

Ο Τσικίνιο έγραψε «ο ήρωας μου, ιπτάμενος αδερφός», ο Ντόι έκανε λόγο για «100 κιλά» κι ο Ρίτσαρντς σχολίασε με το «Θεέ μου».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24