Η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Χριστίνα Τσιλιγκίρη, μίλησε για το έργο και την προσφορά του Ερυθρού Σταυρού.

Η προσφορά του Ολυμπιακού δε σταματά, με την ομάδα να πραγματοποιεί επίσκεψη στο περιφερειακό τμήμα Πειραιά του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το οποίο σύντομα συμπληρώνει έναν αιώνα δράσης στον Πειραιά και την ευρύτερη περιοχή.
 
Με την Χριστίνα Τσιλιγκίρη να τονίζει πώς ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη. Επισημαίνοντας ότι «Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωτοπόρος και στις κοινωνικές δράσεις. Είναι πάντα δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκες, μικρές και μεγάλες. Σήμερα, στηρίζουμε τον μεγαλύτερο φορέα που στέκεται δίπλα στον συνάνθρωπο και σε κάθε ευάλωτη κοινωνική ομάδα».
 
Στη συνέχεια, η Γενική Γραμματέας του Ολυμπιακού ανέφερε:
 
«Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτούς τους ανθρώπους που διακρίνονται για την αλληλεγγύη τους και την αφιλοκερδή τους προσφορά. Ο Ολυμπιακός στηρίζει τέτοιους φορείς καθώς έχουμε κοινό όραμα, στόχους και κοινωνικές ευαισθησίες».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24