Ύμνοι από τον βοηθό προπονητή της εθνικής Μαρόκου για τον δολοφόνο του Θρύλου.

Από τη στιγμή που έχει τέτοια φόρμα και τέτοια παρουσία, κοιτάζοντας και τους αριθμούς  είναι λογικό να γίνετε λόγος γύρω από το όνομα του. Συγκεκριμένα ο Ελ Άραμπι φέτος έχει βάλει μέχρι στιγμής 14 γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και 19 σε όλες τις διοργανώσεις καθώς είναι και πρώτος σκόρερ στην Super League 1.

Προφανώς και τα νούμερα ζαλίζουν και είναι λογικό ο βοηθός προπονητή της εθνικής Μαρόκου να τρίβει τα χέρια του και νά μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον δολοφόνο του Θρύλου. Συγκεκριμένα ο βοηθός του Βαχίντ Χαλίλοβιτς, Μουσταφά Χαντζί προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

«Ο Ελ Αραμπί έχει βελτιώσει πολύ το επίπεδο και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος οπουδήποτε παίζει αφήνει το στίγμα του. Σίγουρα θα είναι μέλος της Εθνικής ομάδας».

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24