Θα «κοχλάζει» το «Γ. Καραϊσκάκης » στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και αυτό μαρτυρά το γεγονός ότι ήδη έγιναν ήδη «καπνός» 8.000 εισιτήρια

Στους ρυθμούς του επερχόμενου αγώνα με τον ΠΑΟΚ ζουν κι αναπνέουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το μεγάλο ντέρμπι με τους Κυπελλούχους Ελλάδος και στο τέλος της μέρας οι φίλοι των Πειραιωτών είχαν ήδη εξαφανίσει 8.000 εισιτήρια!

Αν συνυπολογίσει κανείς τις πωλήσεις των καρτών διαρκείας, οι οποίες βρίσκονται στις 20.000, απομένουν μόλις 4.000 μαγικά χαρτάκια για το κυριακάτικο ματς!

Μετά την… απόβασή τους στη Νέα Σμύρνη, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί ετοιμάζονται να κατακλύσουν το φαληρικό γήπεδο προκειμένου να «σπρώξουν» τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς στην πέμτπη διαδοχική νίκη στη Super League!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24