Άτυχος στάθηκε ο Τόμας Βατσλίκ με τον Τσέχο να γίνεται μάλιστα και αναγκαστική αλλαγή...

Η Τσεχία κοντράροταν με την Ελβετία, όμως η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας λίγο πριν την ανάπαυλα και την έναρξη του 2ου ημιχρόνου τραυματίστηκε στον ώμο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει και δίνει την θέση του στον Γίντριχ Στάνεκ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού όπως ήταν αναμενόμενο είναι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να εκτιμηθεί η κατάστασή του, κάτι που είναι απόλυτα φυσικό. Μην ξεχνάμε πως από πίσω είναι ο νεαρός, Τζολάκης, ενώ την 3άδα κλείνει και ο Κρίστινσον. Ο τελευταίος μάλιστα με το να είναι διαρκώς εκτός ομάδας δεν μπορεί κανείς να ξέρει σε τι βαθμό ετοιμότητας θα βρίσκεται.

Τέλος να αναφέρουμε ότι φέτος έχει πραγματοποιήσει 13 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα, ενώ πέρσι είχε συνολικά 44 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24