Η Σία Τοτσίδου πραγματοποίησε κι εκείνη δηλώσεις για την πρώτη συγκέντρωση των «ερυθρόλευκων», για το τμήμα βόλεϊ Γυναικών.

Την προετοιμασία της για τη σεζόν 2021-2022, ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (2/8) η  ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» γυμνάστηκαν για πρώτη φορά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο στο κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

Δηλώσεις έκανε και η Σία Τοτσίδου: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένες που ξεκινάμε. Υπάρχουν νέα πρόσωπα στην ομάδα και ανυπομονούμε να ενταχθούν και τα κορίτσια της Εθνικής για να ξεκινήσουμε όλοι μαζί  την προετοιμασία. Ο καιρός λίγο μας δυσκολεύει αυτές τις ημέρες, αλλά  παρ’ όλα αυτά η θέλησή μας και ο ενθουσιασμός μας είναι τόσο μεγάλος που θα το ξεπεράσουμε και αυτό».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24