Σε φουλ ρυθμούς μπαίνουν οι ομάδες βόλεϊ του Ολυμπιακού για το τριήμερο που έρχεται.

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση θα κάνει το τμήμα του βόλεϊ αντρών φέτος. Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή διάφορα τμήματα του Ολυμπιακού θα δώσουν αγώνες.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή (25/10, 17:00), το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα δώσει ο Ολυμπιακός στο βόλεϊ αντρών. Θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ ενόψει της πρώτης αγωνιστικής του League Cup.

Από εκεί και πέρα το Σάββατο (26/10, 19:30), σειρά θα έχουν οι γυναίκες που θα αντιμετωπίσουν τον Πανναξιακό για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Τέλος, την αυλαία θα κλείσει και πάλι η αντρική ομάδα, την Κυριακή (27/10, 16:00) που κοντράρεται με τον Φοίνικα Σύρου για την δεύτερη αγωνιστική του League Cup.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή (25/10, 17:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΟΦΗ

 

Σάββατο (26/10, 19:30)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πανναξιακός

 

Κυριακή (27/10, 16:00)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Φοίνικας Σύρου

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24