Τι έγινε με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Πόρτα» έριξε ο ΑΝΤ1 στη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς με μία του κίνηση του κανάλι την έφερε σε αδιέξοδο.

Πιο συγκεκριμένα, δεν πρόκειται να δούμε την παρουσιάστρια στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1.

Σημειώνουμε ότι υπήρξε έντονη φημολογία με τη διάψευση να έρχεται μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, χωρίς να αποκαλύπτεται ποιος θα αναλάβει την παρουσίαση, ούτε και το γιατί δεν θα αναλάβει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα του Γρηγόρη Μελά για το περιοδικό «Τηλέραμα» οι επαφές ανάμεσα στον ΑΝΤ1 και στη Ζέτα Μακρυπούλια για την παρουσίαση των «Προδοτών» κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Οι δύο πλευρές, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επιθυμούσαν τη συνεργασία, η αλλαγή όμως στο πρόγραμμα της παράστασης του Εθνικού Θεάτρου «Μια νύχτα στην Επίδαυρο», στην οποία πρωταγωνιστεί η Μακρυπούλια έφερε τη μεγάλη ανατροπή.

Θα ήταν αδύνατο για τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει γυρίσματα για τους «Προδότες» στις αρχές Μαΐου, όπως είναι προγραμματισμένο. Η διοίκηση του ΑΝΤ1 αναζητά άλλο πρόσωπο για να παρουσιάσει το νέο reality στρατηγικής.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24