Το μήνυμα του Ερνέστο Βαλβέρδε για τα 100 χρόνια του Θρύλου! (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ευχήθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος συμπληρώνει 100 χρόνια από την ίδρυση του και είπε ότι ήταν τυχερός που εργάστηκε στον σύλλογο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ευχήθηκε στον Ολυμπιακό, ο οποίος γιορτάζει σήμερα (10/3) τα 100α του γενέθλια. Ο Βάσκος τεχνικός έστειλε το ευχητήριο μήνυμα στους «ερυθρόλευκους, μέσω δημοσίευσης στον λογαριασμό της ομάδας του, Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο Instagram.
Αναλυτικά το μήνυμα του Βαλβέρδε
«Θέλω να στείλω μια μεγάλη αγκαλιά σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια για τα 100 χρόνια ιστορίας. Υπήρξα αρκετά τυχερός να δουλέψω εκεί και να απολαύσω αυτή την ιστορία μαζί τους. Ελπίζω να γιορτάσουν όπως το αξίζουν. Εύχομαι να συνεχίσουν να κερδίζουν τίτλους στα επόμενα χρόνια. Από μακριά, τους θυμάμαι πολύ έντονα. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά, αφού έχει φτάσει τόσο μακριά».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε στο
Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24