Ο Μιχάλης Κουντούρης βραβεύθηκε για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο.

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του συνδέσμου της Θύρας 7 στο Γύθειο, με μια άκρως «ερυθρόλευκη» εκδήλωση.

Ο Μιχάλης Κουντούρης δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτήν την γιορτή, μάλιστα βραβεύτηκε για την προσφορά του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Δείτε φωτογραφίες από την βράβευσή του:

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που στέκονται

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24