Δηλώσεις έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τιάγκο Σίλβα, ο οποίος στάθηκε στην φυσική κατάσταση της ομάδας κυρίως...

Ο Τιάγκο Σίλβα μίλησε μετά την αναμέτρηση με την Αυστριακή Σάλτσμπουργκ. Ο Πορτογάλος μέσος στάθηκε στους στόχους της ομάδας, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά είπε:

Για το παιχνίδι: «Είμαστε ακόμη στην αρχή. Μπορώ να κρατήσω πολλά πράγματα. Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε όπως πρέπει με τη φυσική κατάσταση και έτοιμοι στα επίσημα ματς. Ναι μεν ήρθε αυτό το αποτέλεσμα, αλλά κρατάω και τα θετικά. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και να είμαστε έτοιμοι».

Για τους προσωπικούς του στόχους: «Εγώ δουλεύω για να βελτιώνομαι και για να πείσω τον προπονητή μου να παίξω στην ενδεκάδα».

Για τους στόχους: «Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Για αυτό δουλεύουμε. Στο πρωτάθλημα θα δείτε έναν Ολυμπιακό όπως θα τον περιμένει ο κόσμος.

Είμαι εντυπωσιασμένος με τη νέα μας φανέλα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24