Ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς πέτυχε στο χτεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Αχμέντ Χασάν...

Ο Αιγύπτιος σέντερ φορ πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ με «ψαλίδι» στο 73’ και δεν μπορεί να μην σταθεί κάποιος στην εξαιρετική προσπάθεια του διεθνούς στράικερ. Ήταν ένα γκολ που είχε την «σφραγίδα» του μεγάλου Νίκου Αναστόπουλου, ένα γκολ από εκείνα που μόνο ο θρυλικός μουστάκιας μπορούσε να πετύχει.

Ο Αιγύπτιος στράικερ επέμεινε και δικαιώθηκε μ’ ένα εκπληκτικής ομορφιάς γκολ όπως δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται και ο Μαρτίνς.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24