Άτυχος στάθηκε ο παίχτης του Ολυμπιακού αφού διαγνωστικέ με θλάση.

Ο Τέιλορ Ρότσεστι λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου τραυματίστηκε στο Κάουνας. Ο τραυματισμός αυτός ήρθε στην γάμπα με τον Ρότσεστι να πονάει αρκετά.

Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου μάλιστα εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με την εκτίμηση να κάνει λόγο για θλάση στη γάμπα και γι αυτό αναμένεται να μην πάρει χρόνο συμμετοχής στο υπόλοιπο του αγώνα. Μάλιστα οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για απουσία ενός μήνα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24