Έτοιμος να φορέσει ξανά τα «ερυθρόλευκα» είναι ο Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Θρύλο.

Ο Κασάμι από την περασμένη Κυριακή, βρίσκεται στη χώρα μας. Παρακολούθησε το παιχνίδι του Θρύλου με τον Βόλο και από τότε έχουν φουντώσει τα σενάρια για επιστροφή του στο λιμάνι.

Ο Ελβετός μέσος είναι ελεύθερος καθώς δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Βασιλεία και ας έκανε τρομερή σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φαίνεται πως τα έχουν βρει σε όλα με τον Κασάμι και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί η επιστροφή του.

Ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να παίξει ως «8» και «6» και πάντα παίζει με πάθος. Σίγουρα αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα μιλάμε για μία εξαιρετική επιστροφή στον Θρύλο. Βέβαια υπενθυμίζουμε πως ακόμα υπάρχουν επαφές και με τον Μπακαγιόκο, άρα μπορεί να δούμε διπλή μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24