Οι άνθρωποι του Ατρομήτου φαίνεται πως είναι εντυπωσιασμένοι από τον Πιερ Κούντε και θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «Africa-Foot», ο Πιέρ Κούντε έχει εντυπωσιάσει με την απόδοσή του στον Ατρόμητο. Οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου θέλουν να βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο Ολυμπιακός τον είχε αγοράσει από την Μάινζ για 1.8 εκατ. ευρώ. Ωστόσο παρά τις ευκαιρίες που πήρε. Ποτέ δεν κατάφερε να πείσει με την παρουσία του. Είχε μερικά καλά ματς. Ωστόσο συνολικά, έδειχνε ότι δεν μπορούσε. Να ταιριάξει με το υπόλοιπο σύνολο και το ρόστερ.

Τη φετινή σεζόν έχει ήδη πραγματοποιήσει οκτώ συμμετοχές με την φανέλα του Ατρομήτου. Αγωνιζόμενος για 484 λεπτά. Ενώ έπαιξε και στα πρόσφατα φιλικά της εθνικής Καμερούν με την Ρωσία και την Σενεγάλη στα μέσα του Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχει κάποια κουβέντα ανάμεσα σε Ατρόμητο και Ολυμπιακό. Ωστόσο με την κατάλληλη πρόταση, είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει deal.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24