Ο μεγάλος αδερφός του Χαράλαμπου Κωστούλα, Κωνσταντίνος, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με την Κ23 της Ρίο Άβε καθώς μετράει τέσσερα γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια, αν και κεντρικός αμυντικός!

Ένα από τα παιδιά που αποχώρησε από την περσινή Κ19 του Ολυμπιακού που κατέκτησε το UEFA Youth League ήταν ο Κωνσταντίνος Κωστούλας, καθώς παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Κ23 της Ρίο Άβε.

Ο 19χρονος στόπερ και μεγάλος αδερφός του Χαράλαμπου Κωστούλα, έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακό ξεκίνημα στο αντίστοιχο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αφού ήδη μετράει τέσσερα γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές!

ΑΕΚ: «Χαιρετάει» ο Αλμέιδα;
ΑΕΚ: «Χαιρετάει» ο Αλμέιδα;

Παρά το ότι η Ρίο Άβε έχει δύο ήττες, μία ισοπαλία και μία νίκη έως τώρα, ο 19χρονος Έλληνας αμυντικός έχει κάνει ονειρική αρχή, αφού έχει σκοράρει κόντρα στην Μπράγκα και την Φαμαλικάο ενώ στο τελευταίο ματς με την Λέισοες πέτυχε δύο τέρματα για το τελικό 4-1.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24