Η τραγουδίστρια βρήκε έναν ιδιαίτερο τρόπο για να γιορτάσει την ελευθερία της.

Την ελευθερία της συνεχίζει να γιορτάζει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Η γνωστή τραγουδίστρια μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή της και ποζάρει γυμνή προκαλώντας εγκεφαλικά.

Παραφράζοντας τον στίχο από το τραγούδι της: «It’s Britney, bitch!» ανέβασε μια γυμνή φωτογραφία της στο Instagram, όπου καλύπτει στο ελάχιστο τα επίμαχα σημεία.

Στη λεζάντα έγραψε: «Η ενέργεια της ελεύθερης γυναίκας δεν ήταν ποτέ καλύτερη».

Θυμίζουμε ότι την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου, η δικαστής Brenda Penny του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες έληξε την κηδεμονία που επιβλήθηκε το 2008 στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς, μετά τη σύντομη νοσηλεία της σε ψυχιατρική κλινική.

Eδώ και χρόνια δεν είχε το δικαίωμα να παντρευτεί, να αποκτήσει άλλα παιδιά, να κάνει ό,τι θέλει με τα χρήματα που έχει κερδίσει και να μιλάει δημοσίως για τους λόγους που της έχουν αφαιρεθεί όλα αυτά τα δικαιώματα, χωρίς να έχει την άδεια αυτού που είχε ορίσει το δικαστήριο για επόπτη της.

Δείτε την ανάρτησή της

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24