Η Ελένη Σύρρα μίλησε, μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό.

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα, το μεσημέρι της Τετάρτης, την ανανέωση της συνεργασίας του με την Ελένη Σύρρα.

Η Ελληνίδα γκαρντ υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα μπάσκετ Γυναικών.

Η δήλωση της Ελένης Σύρρα στο olympiacossfp.gr:

«Χωρίς δεύτερη σκέψη, είπα το ναι, για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι για άλλη μια χρονιά στην ομάδα. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη. Πρώτη φορά το έχω ζήσει αυτό, πήραμε το νταμπλ στην Ελλάδα, φτάσαμε στις οκτώ της Ευρώπης και όλες οι εμπειρίες ήταν πρωτόγνωρες για μένα. Έχω ξαναπαίξει στην Ευρώπη, αλλά δεν ήταν το ίδιο με τον Ολυμπιακό. Είμαι, πραγματικά, πολύ χαρούμενη που συνεχίζω εδώ. Θα δώσω το 101% των δυνατοτήτων μου, ακόμα και το 200% αν γίνεται, ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εύχομαι να έχουμε υγεία όλη και να πετύχουμε τους στόχους μας, όπως πέρυσι».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24