Ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει αντίστροφα πλέον ώστε να δηλώσει την Ευρωπαϊκή λίστα του Θρυλου για τα προκριματικά...

Ο χρόνος πλέον μετράει αντίστροφα για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και το πρώτο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Ιουλίου, στο Ισραήλ.

Σε μερικές μέρες από τώρα, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να δηλώσει και την ευρωπαϊκή του λίστα με τους παίκτες που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Υπάρχουν οι σίγουροι, υπάρχουν και τα ερωτηματικά. Και είναι απόφαση που θα πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς μαζί με τους συνεργάτες του.

Υπάρχουν, πάντως, λίγες μέρες ακόμη μπροστά για τον προπονητή του Ολυμπιακού, αλλά λίγο-πολύ η γενική εικόνα θα είναι η γνωστή. Θα επιλέξει να πάει με εκείνους που είναι πιο έτοιμοι αυτό το χρονικό διάστημα.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα γίνει γνωστή και η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού για τους αγώνες με τη Μακάμπι Χάιφα. Για την ακρίβεια, στις 14 Ιουλίου θα δηλωθεί στην UEFA η ευρωπαϊκή λίστα του Θρύλου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24