Το νικηφόρο σερί για την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θα συνεχιστεί και το απόγευμα της Τρίτης (11/12, 19:00) στο Ρέντη.

Μία ακόμα νίκη ετοιμάζονται να πετύχουν οι «ερυθρόλευκες» το απόγευμα της Τρίτης (11/12, 19:00). Αντίπαλός τους είναι η ομάδα του Μαρκόπουλου, για την 9η αγωνιστική της Βόλεϊ Λιγκ. Μια αγωνιστική που διεξάγεται εμβόλιμα και θα δώσει την ευκαιρία στα κορίτσια του Ολυμπιακού να πετύχουν μια ακόμα νίκη.

Να συνεχίσουν το σερί τους με ένα ακόμα τρίποντο σε εντός έδρας ματς, αλλά παράλληλα και να συνεχίζουν τα καλά ματς και την ανοδική πορεία που έχουν τον τελευταίο καιρό και η οποία φάνηκε τόσο στο ματς με τον Πανναξιακό όσο και στο τελευταίο με αντίπαλο τον Ηλυσιακό, που έγινε στα Ιλίσια.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24