Ο νεαρός εξτρέμ που έχει παραχωρήσει ο Ολυμπιακός δανεικό στη Βίλεμ, έδωσε δύο ασίστ στο ματς με την Τσεχία.

Ο Μάριος Βρουσάι συνεχίζει τις καλές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα. Από τον Ιανουάριο που πήγε στην Ολλανδία, δανεικός στη Βίλεμ από τον Ολυμπιακό, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το έδειξε και με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας, στα φιλικά με την Τσεχία και το Μαυροβούνιο.

Ο νεαρός εξτρέμ είναι στην πρώτη γραμμή και κάνει τη διαφορά τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Το έδειξε και στο πρόσφατο φιλικό της Κ21 της Ελλάδας με αντίπαλο την αντίστοιχη της Τσεχίας. Δίνοντας δύο ασίστ, φτιάχνοντας δύο από τα τρία ελληνικά τέρματα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24