Σύμφωνα με τον Ματέο Αντρεάνι, ο Άλφα Ντιαλό της Μονακό, είναι από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν.

Την περίπτωση του Άλφα Ντιαλό της Μονακό φαίνεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, ενόψει της σεζόν 2025-26, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματεό Αντρεάνι.

Σε… τιτίβισμά του στο Χ, αναφέρει πως το συμβόλαιο του 27χρονου παίκτη ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας σεζόν, με πολλές ομάδες να εξετάζουν ήδη την περίπτωσή του. Και το ενδιαφέρον του Θρύλου είναι έντονο. Επίσης, χαρακτηρίζει τον Ντιαλό ως «βασικό στόχο» της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Στην αποστολή για το ματς με την Άλμπα ο Κίναν Έβανς;
Στην αποστολή για το ματς με την Άλμπα ο Κίναν Έβανς;

«Άλφα Ντιαλό: Το συμβόλαιο του παίκτη λήγει στο τέλος της σεζόν. Πολλές ομάδες τσεκάρουν την περίπτωσή του. Έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό, που είναι βασικός του στόχος. Η Μονακό θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ιταλός δημοσιογράφος.

Ο Ντιαλό, τη φετινή σεζόν, έχει μέσο όρο 10,4 πόντους, με 4,2 ριμπάουντ και 1,9 ασίστ, σε 26 ματς της EuroLeague. Με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη και το όνομά του θα είναι από αυτά που θα απασχολήσουν το προσεχές καλοκαίρι.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24