Σύμφωνα με το ESPN, ο Πι Τζέι Ντοζίερ συμφώνησε για συμβόλαιο ενός με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ο 27χρονος γκαρντ Πι Τζέι Ντοζίερ ήρθε την σεζόν 2023-24 για πρώτη φορά στην Ευρώπη και αγωνίστηκε με τη φανέλα της Παρτιζάν, έχοντας στην «πλάτη του» μία πλούσια καριέρα στο ΝΒΑ, όπου έχει φορέσει τη φανέλα των Θάντερ, των Σέλτικς, των Νάγκετς και των Κινγκς.

Παρόλα αυτά το συμβόλαιό του με τους Σέρβους ολοκληρώθηκε και έμεινε ελεύθερος, με την επόμενη ομάδα του να είναι η Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ είχε προταθεί και στον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ασχολήθηκαν γιατί δεν χωρούσε στο ρόστερ.

Συνολικά στην Euroleague, ο Ντοζίερ σημείωσε 9,2 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3,1 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24