«Τελειωμένη» θεωρούν στην Πορτογαλία τη συμφωνία του 47χρονου προπονητή με τους «ερυθρόλευκους»

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola» οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον πρώην τεχνικό της Γκιμαράες, κάνοντας λόγο μάλιστα για μεταξύ τους συμφωνία.

Όπως τονίζεται από τους Ίβηρες ο έμπειρος προπονητής τα έχει βρει σε όλα με τους Πειραιώτες και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, ενώ θα υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν.

Όπως επισημαίνεται, το μόνο, που απομένει, ώστε να προκύψει ο ο «γάμος» είναι να έρθει στον Πειραιά, να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί και επίσημα από τους «ερυθρόλευκους».

Αυτό, αναμένεται να συμβεί πάντα σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα την επόμενη εβδομάδα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24