Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα!

Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Champions League, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο πρωτάθλημα. Το Σάββατο (16/3) στις 16:00, τα κορίτσια του Θρύλου αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο κολυμβητήριο του Λαιμού, για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται στην κορυφή του πρωταθλήματος με το απόλυτο των 39 βαθμών, θέλουν να περάσουν νικηφόρα και από την έδρα της Βουλιαγμένης, ώστε να κάνουν το «14 στα 14».

Εθνική Ομάδα Γυναικών: Η αποστολή για Κίνα!
Εθνική Ομάδα Γυναικών: Η αποστολή για Κίνα!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24