Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος την Τετάρτη.

Με μοναδικό στόχο τη δεύτερή της νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στο Λαιμό την Βουλιαγμένη την Τετάρτη (07/11, 18:30).

Οι νταμπλούχες Ελλάδας μετά το νικηφόρο πέρασμά τους από το Κολυμβητήριο του Αλίμου κόντρα στον Εθνικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θέλουν να συνεχίσουν την νικηφόρα πορεία τους και στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς που δίνουν στο πρωτάθλημα.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24