Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται κι η Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Ο Ολυμπιακός διοργανώνει στο ΣΕΦ το «bwin Tournament Against Covid-19», με την παρουσία των Λαυρίου, Μονακό και Περιστερίου. Ο Θρύλος θέλει να κάνει μια καλή προσπάθεια σε αυτό το τουρνουά, μπροστά στον κόσμο του.

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρίσκεται κι η Πρόεδρος του ΣΕΦ, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Δείτε φωτογραφία: 

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24