Η Αναντολού Εφές προετοιμάζεται για τις μεγάλες αναμετρήσεις της απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας.

Η Αναντολού Εφές προετοιμάζεται για τις μεγάλες αναμετρήσεις της απέναντι στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ της φετινής Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης από τον σημερινό πάρα πολύ κρίσιμο πρώτο αγώνα στο ΟΑΚΑ στις 21:30, όπου ο νικητής θα αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη τελική έκβαση της σειράς που θα δώσει ένα από τα τέσσερα εισιτήρια για το φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι.

Η τουρκική ομάδα μάλιστα προχώρησε σε μια αρκετά ενδιαφέρουσα κίνηση, ζητώντας εχθές τη παραχώρηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τον Ολυμπιακό για μερικές ώρες, προκειμένου να προπονηθεί εκεί και όχι στο ΟΑΚΑ, προφανώς για να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο σίγουρη ότι δε θα δει κανείς τα συστήματα και τον τρόπο με τον οποίον προετοιμάζεται για να τα μεταφέρει στους ανθρώπους του τριφυλλιού.

Σήμερα πάντως, το σύνολο του Λούκα Μπάνκι και του Σέιν Λάρκιν έκανε ένα ζέσταμα στην έδρα των πράσινων και είναι απόλυτα έτοιμο να βάλει δύσκολα στον Εργκίν Αταμάν και τον Κέντρικ Ναν και να αφήσει τον έναν με τα μεγάλα λόγια και τον άλλον με το βραβείο του MVP, στερώντας τους τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το τρόπαιο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής μπασκετικής διοργάνωσης.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24