Ο Θρύλος της προπονητικής Ντούσαν Ίβκοβιτς, βρίσκεται στο ΣΕΦ, για να παρακολουθήσει από τα επίσημα το ντέρμπι των «αιωνίων».

Θέση στα επίσημα του ΣΕΦ πήρε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, προκειμένου να παρακολουθήσει το ντέρμπι της Euroleague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (21:00).

Ένας… μεγάλος της προπονητικής θα παρακολουθήσει από κοντά το μεγάλο παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Euroleague. Συγκεκριμένα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έφτασε στο ΣΕΦ λίγο πριν από τις 20:30 και πήρε θέση στα επίσημα του γηπέδου, για να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Φυσικά, η σημερινή «μάχη» έχει και μεγάλο προπονητικό ενδιαφέρον, αφού θα τεθούν αντιμέτωποι οι Ντέιβιντ Μπλατ και Ρικ Πίτινο στους δύο πάγκους.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24