Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι για τη νέα σεζόν θα δώσουν οι ερυθρόλευκοι κόντρα στη Βιτορούλ

Μία εβδομάδα συμπληρώνει αύριο ο Ολυμπιακός από την έναρξη της προετοιμασίας του ενόψει της νέας σεζόν. Με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ανεβάσει από νωρίς τους ρυθμούς στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Φυσικά, οι υψηλές θερμοκρασίες δυσκολεύουν το έργο των ερυθρόλευκων, ωστόσο αυτό δεν ενδιαφέρει πολύ τον Πορτογάλο προπονητή που θέλει να τσέκαρει κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν στη περυσινή ομάδα.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες την ερχόμενη Τετάρτη (19/06) θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στη ρουμανική Βιτορούλ, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να αποφασίσει ποιούς ποδοσφαιριστές θα κόψει ενόψει του δεύτερου σταδίου της προετοιμασίας.

Ο αγώνας με τη ρουμανική ομάδα θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, αφού στο «Γ. Καραϊσκάκης» πραγματοποιούνται εργασίες βελτίωσης του χλοοτάπητα, ώστε να είναι σε καλή κατάσταση για το πρώτο ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου του UEFA Champions League.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24