Τους Δημήτρη Νικολάου και Μάριο Βρουσάι συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ο Αντώνης Νικοπολίδης.

Την αποστολή για τους αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με την Γεωργία και το Σαν Μαρίνο ανακοίνωσε ο Αντώνης Νικοπολίδης το πρωί της Τέταρτης (22/5).

Στην αποστολή των παικτών βρίσκονται δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, που αγωνίζονται ως δανεικοί στο εξωτερικό. Ο λόγος για τους Μάριο Βρουσάι και Δημήτρη Νικολάου.

Η Εθνική μας ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γεωργία στις 6 Ιουνίου σε φιλική αναμέτρηση, ενώ στις 10 Ιουνίου θα αγωνιστεί κόντρα στο Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Αντώνης Νικοπολίδης για τα δύο ματς της Εθνικής Ελπίδων:

Σιαμπάνης Μάριος, Στεργιάκης Αντώνιος, Αγγελόπουλος Ιωάννης, Ουές Αμπντουλ Ραχμάν, Λύρατζης Ελευθέριος, Κατράνης Αλέξανδρος, Γιαννούτσος Γεώργιος, Νικολάου Δημήτριος, Δημητρίου Κωνσταντίνος, Λιάγκας Παναγιώτης, Μελιόπουλος Δημήτριος, Λιάβας Γεώργιος, Μιλόγεβιτς Νεμάνια, Οικονομίδης Ιωάννης, Τσιγγάρας Άγγελος, Παυλίδης Ευάγγελος, Βρουσάι Μάριος, Δουβίκας Αναστάσιος, Καμπετσής Ανάργυρος, Λημνιός Δημήτριος, Εμμανουηλίδης Δημήτριος, Βαρκάς Ιωάννης, Ζωγραφάκης Νικόλαος.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24