Λίγη ντροπή δεν υπάρχει από πλευράς Μπαλτάκου, ο οποίος με τα λόγια του δείχνει ότι στηρίζει και πολύ μάλιστα την ΑΕΚ.

Αστείος ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος είπε ότι δεν υπήρχε καμία περίπτωση για τον Άρη κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ ο Αθανασιάδης πήγε να… αποκεφαλίσει τον αντίπαλό του.

Διαβάστε όσα είπε:

«Σχετικά με περιστατικό στο 52’ του χθεσινού αγώνα ΑΕΚ-ΑΡΗΣ έλαβα μηνύματα και τηλεφωνήματα από διάφορες πλευρές με αντιτιθέμενα συμφέροντα.

Για τον λόγο αυτό επικοινώνησα με την ΚΕΔ, αφού δεν μπορώ προσωπικά να εκτιμήσω μια αμφισβητούμενη φάση, ούτε είναι αυτός ο ρόλος μου.

Από την ΚΕΔ έλαβα την απάντηση ότι δεν υπήρξε παράβαση κατά της ΑΕΚ, επειδή:

1. Ο τερματοφύλακας πρώτα απέκρουσε την μπάλα και μετά συγκρούσθηκε με τον επιτιθέμενο.

2. Ο επιτιθέμενος δεν προσπαθούσε να παίξει με την μπάλα.

3. Ο τερματοφύλακας ήταν προσηλωμένος στην μπάλα, όχι στον επιτιθέμενο και η μετέπειτα σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24