Οι Χάρης Κατσογιάννης και Αποστόλης Αποστολόπουλος έχουν εντυπωσιάσει τον Πέδρο Μαρτίνς ο οποίος αποφάσισε να τους ανεβάσει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει συνεχώς ποδοσφαιριστές από την Κ19 του Ολυμπιακού και αυτό το διάστημα έχει ξεχωρίσει δυο πρόσωπα που σκοπεύει να ανεβάσει στην πρώτη ομάδα.

Εκείνοι είναι ο Χάρης Κατσογιάννης και ο Αποστόλης Αποστολόπουλος, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει και τους υπευθύνους της ερυθρόλευκης ακαδημίας με την εξαιρετική τους απόδοση. Οι ποδοσφαιριστές θα συμμετέχουν στις προπονήσεις στο Ρέντη αυτή την εβδομάδα λόγω της απουσίας πολλών παικτών ελέω διεθνών υποχρεώσεων.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην άμυνα και ο Αποστολόπουλος έχει τον χαρακτηρισμό του ”νέου Τσιμίκα”.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24