Σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, με στόχο άλλη μία σπουδαία διάκριση στην καριέρα της, θα συμμετάσχει τις επόμενες ημέρες, η Άννα-Μαρία Τριφύλλη του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού.

Σε μία ακόμη μεγάλη διοργάνωση, με στόχο άλλη μία σπουδαία διάκριση στην καριέρα της, θα συμμετάσχει τις επόμενες ημέρες, η Άννα-Μαρία Τριφύλλη του τμήματος πυγμαχίας του Ολυμπιακού.

Την Τρίτη (2/4) το πρωί, η νεαρή πυγμάχος του Θρύλου θα ταξιδέψει με προορισμό την Κροατία, όπου θα πάρει μέρος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Μετά την πρόσφατη κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Μαυροβούνιο (για δεύτερη σερί χρονιά), η «ερυθρόλευκη» πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στη διοργάνωση του Πόρετς (2-15/4), στα 48kg και θα διεκδικήσει ένα ακόμα μετάλλιο!

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24