Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, βρέθηκε στην «ερυθρόλευκη» σχολή της Άρτας και συνομίλησε με τους νεαρούς αθλητές.

Οι νεαροί αθλητές του Ολυμπιακού στην «ερυθρόλευκη» σχολή Άρτας, είχαν την μεγάλη ευκαιρία να γνωρίσουν τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, να συζητήσουν και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του.

Οι δραστηριότητες του δικτύου σχολών έχουν προπονητικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα, κοινωνικό και πολιτιστικό πρόσωπο όπως επίσης και έντονη φιλανθρωπική σημασία, ενώ με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θέλει να φέρει κοντά τους νεαρούς αθλητές, με την «ερυθρόλευκη» οικογένεια και τις αξίες της!

Η ανάρτηση στα social media:

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24