Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είναι για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού σε παιχνίδι της Euroleague.

Μεγάλη ημέρα για τον νεαρό Αλεξέι Ποκουσέφσκι, αφού για πρώτη φορά στην καριέρα του, είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού σε παιχνίδι της Euroleague. Ο πιτσιρικάς είναι στους 11 που παίκτες που θα έχει στην διάθεση του ο Ντέιβιντ Μπλατ, στο παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Ο νεαρός ταλαντούχος φόργουορντ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket league, αφού πιάνει ακόμα θέση ξένου.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24