Η επιστροφή της Κατερίνας Στεφανίδη στην αγωνιστική δράση δεν απέχει πολύ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια προετοιμάζεται στις ΗΠΑ και τον Πανεπιστήμιο του Άκρον, με την ίδια να κάνει την πρώτη της πρώτη της εμφάνιση στο Diamond League που θα γίνει στη Σανγκάη (18/5), με στόχο να ξεκινήσει δυνατά μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία θα ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

Η Στεφανίδη και ο προπονητής της Μίτσελ Κρίερ έχουν προχωρήσει στο βασικό σχεδιασμό της σεζόν, που διαφέρει αρκετά σε σχέση με αυτόν των προηγούμενων, κυρίως γιατί το Παγκόσμιο της Ντόχα γίνεται τέλος Σεπτεμβρίου.

«Θα είμαστε στην Ελλάδα μετά το Diamond League της Ρώμης (6/6). Η σεζόν έχει κάποια μεγάλα κενά, τα οποία μπορούμε να εκμεταλλευτούμε για να κάνουμε έναν ολοκληρωμένο προπονητικό κύκλο. Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει στο πρόγραμμα των αγώνων, που κυρίως περιλαμβάνει τα Diamond League, αλλά και τη συνάντηση «Ευρώπη VS ΗΠΑ» και έχει απώτερο στόχο το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα», είπε η Στεφανίδη, που στην Ντόχα θα κληθεί να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν δύο χρόνια στο Λονδίνο, εκεί όπου ξεπέρασε τα 4,91 μ., επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24